Vegetarlasagne

Nem tilberedt vegetarlasagne – færdig på ca 50 min.

Det skal du bruge:

Til 4 personer skal du bruge:

  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 5-6 gulerødder
  • 1 fl passerede tomater
  • 250 gr revet gouda
  • 1 pakke friske lasagneplader
  • 1 skefuld karry
  • Smør til at stege i

Gouda er med til at give sødme og smag til retten – så hold dig til den!

Sådan gør du:

Rengør grønsagerne. Skræl gulerødderne (hvis det er nødvendigt) og riv dem og squashen groft.

Tænd ovnen på 200 grader.

Hak hvidløg og løg mens du smelter smørret i en gryde. Lad løg, hvidløg og karry svitse af. Tilsæt gulerødder og gulerødder og sauter dem i 3-4 minutter. Tilsæt de passerede tomater og lad det simre i 5-10 minutter.

Krydr saucen med salt og friskkværnet peber.

Kom lidt sauce i bunden af et fad, drys med ost og læg lasagneplader over. Gentag, til der ikke er mere sauce. Slut med et lag sauce og ost.

Dæk lasagnen med et stykke bagepapir og bag den i 20 minutter. Fjern bagepapiret, og bag til osten er gylden i toppen (tager ca 5 minutter).

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve