Spinatbrød

Det skal du bruge:

  • 25 gr gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 dl mælk – kan erstattes med olivenolie
  • 50 g grahamsmel
  • 350 g hvedemel
  • 100 g spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk rosenpaprika
  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

Start med at skylle spinaten og damp den til bladene falder sammen (placer over kogende vand i en si)

Hak spinaten groft

Rør gæren ud i vand og tilsæt de øvrige ingredienser

Ælt dejen til den er smidig og stil den til hævning et lunt sted i 20 minutter

Slå dejen ned og del i to

Form to flade runde brød

Skær dejen i 8 stykker og lad efterhæve 20 minutter

Pensl med olie eller mælk og bag ved 225 gr i 20 minutter

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Vinterpasta

Det skal du bruge: (4 personer) Sådan gør du: Rosenkål og bladselleri i tern svitses i smør i et par minutter Drys mel over og

Kom i gang »