Spinatbrød

Det skal du bruge:

  • 25 gr gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 dl mælk – kan erstattes med olivenolie
  • 50 g grahamsmel
  • 350 g hvedemel
  • 100 g spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk rosenpaprika
  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

Start med at skylle spinaten og damp den til bladene falder sammen (placer over kogende vand i en si)

Hak spinaten groft

Rør gæren ud i vand og tilsæt de øvrige ingredienser

Ælt dejen til den er smidig og stil den til hævning et lunt sted i 20 minutter

Slå dejen ned og del i to

Form to flade runde brød

Skær dejen i 8 stykker og lad efterhæve 20 minutter

Pensl med olie eller mælk og bag ved 225 gr i 20 minutter

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Salat med falafler

Det skal du bruge: Grønne asparges Butternut squash Spinat salat (anden salat kan bruges) Agurk evt pyntes med feta og persille Humus (den hjemmelavede er

Kom i gang »
Pizzadej

Pizzadej

Det skal du bruge: Sådan gør du: Rør gæren ud i vandet. Tilsæt øvrige ingredienser og ælt det i mindst ti minutter. Lad det hæve

Kom i gang »

Risotto

Det skal du bruge: 1 løg 200 g ærter 300 g asparges 3 dl risottoris 1 dl hvidvin 7 dl grønsagsbouillon 3 spsk olivenolie 3

Kom i gang »