Det skal du bruge:
Dressing/Marinade:
- 0,5 dl olivenolie
- 0,5 dl lime-saft
- 0,5 dl friske koriander
- 1 spsk honning
- 1/2 tsk chili
- salt
- peber
Salat:
- Hjertesalat
- Rødkål
- Cherrytomater
- Rødløg
- Avocado
- Tortilla chips
- 500 gr store rejer
Sådan gør du:
Dressing/Marinade:
Kom alle ingredienser i en blender og blend det.
Salat:
Skyl alle grønsager grundigt. Skær hjertesalat og rødkål. Skær løget i halve løgringe og halver cherrytomaterne. Skær avocado i både.
Bland salaten i en skål. Knus to-tre håndfulde tortilla chips og tilsæt dem.
Rejer:
Tag tre-fire skefulde marinade i en pose tilsæt rejer og lad dem marinere i ti minutter i køleskab. Endelig ikke længere, da rejerne kan tage for meget lime-smag til sig.
Varm olivenolie på en pande og steg rejerne 1-2 minutter på hver side.
Bland de stegte rejer i salaten og server.