Pasta med sauce af cherrytomater og cacao

Det skal du bruge:

  • 250 gr cherry tomater
  • 1 spsk cacao nibs
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 paranødder
  • En håndfuld friske basilikumblade
  • salt
  • peber

Garniture:

  • 100 gr pinjekerner
  • Frisk timian
  • Parmesan ost
  • Pasta (Penne)

Sådan gør du:

Kog pasta som anvist.

Skyl og halver alle cherry tomater. Varm halvdelen ved høj varme i en pande (uden fedtstof). De må gerne blive lidt mørke.

Hæld de varme cherry tomater, cacao nibs, olivenolie, paranødder og basilikum i en blender. Blend ved høj hastighed til det har en flydende konsistens.

Saucen hældes over de varme pennes, der pyntes med pinjekerner og resten af cherry tomaterne. Til sidst drysses parmesan ost over retten.

Cherry tomater til pynt kan erstattes med grønne asparges, der ristes på panden i smør.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve