Krydrede rosenkål

Det skal du bruge:

  • 300 g rosenkål
  • 250 gr kikærter
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ca. 10 g ingefær
  • 2-3 spsk. smør
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. garam masala
  • salt
  • bdt. koriander
  • en håndfuld rosiner

Sådan gør du:

Rens rosenkålene og halver dem. Kog dem to minutter i letsaltet vand.

Hak løg, hvidløg og ingefær og svits dem i smør på en pande et par minutter. Tilsæt gurkemeje og garam masala – lad det svitse med lidt.

Tilføj rosenkålene og de drænede kikærter. Lad det simre ved svag varme i ti minutter.

Hak koriander og tilsæt disse og en håndfuld rosiner.

Server med ris eller som tilbehør.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Græsk pastaret

Det skal du bruge: 250 gr cherrytomater 1 fl passerede tomater 3 fed hvidløg 1 aubergine 100 gr syltet peberfrugt (i skiver) 200 gr feta

Kom i gang »