Kartoffelpizza

Det skal du bruge:

  • Pizzadej
  • Olie
  • 1 løg
  • 2-3 bagekartofler
  • Frisk rosmarin (eller som tørret kryderi)
  • Lidt revet mozzarella
  • 250 gr mozzarella eller feta

Sådan gør du:

Forbered først pizzadejen – brug evt. denne opskrift. Tænd ovnen og forvarm til maks varme – brug gerne en pizzasten. Skræl kartoflerne og snit dem i skiver på et rivejern. Put dem i vand, så de ikke tager farve.

Skær løg i skiver.

Rul dejen ud og fordel olien på dejen. Drys med salt og det revne mozzarella. Fordel løgskiver på bunden og læg derefter kartoffelskiverne i et tæt lag ovenpå. Gerne så de lapper over hinanden – lidt ligesom fiskeskæl.

Drys med rosmarin og smuldr mozzarellaen eller fetaen ud over kartoflerne.

Bag i ovnen i 10-15 minutter – hold øje med den, så den ikke tager for megen farve.

Prøv også at fordele lidt grøn pesto sammen med olien – giver ekstra smag til pizzaen!

Velbekomme!

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Dahl

Det skal du bruge til Dahl: Det skal du bruge til Raita: Sådan gør du: Start med at lave Raita og sæt den på køl.

Kom i gang »