Gulerodskage

Det skal du bruge:

  • 4 æg
  • 100 gr sukker
  • 100 gr farin
  • 180 gr hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 2-3 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1,5 dl solsikke olie (smags neutral)
  • 300 gr revet gulerødder

der kan blandes valnødder og rosiner i dejen

Ostecreme

  • 125 gr flormelis
  • 125 gr blødt smør
  • 200 gr fløde ost (ikke light)

Sådan gør du:

Æg, sukker og brun farin piskes i 5-6 minutter

Bland mel, salt, kanel, mel og bagepulver i sammen med olien

Tilsidst vendes gulerødderne i – evt rosiner og valnødder

Bages i en springform ved 175 grader i ca 50 minutter.

Når kagen er kold laves flødeostcremen, ingredienserne røres sammen med el piskes og pyntes på kagen.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Dahl

Det skal du bruge til Dahl: Det skal du bruge til Raita: Sådan gør du: Start med at lave Raita og sæt den på køl.

Kom i gang »