Det skal du bruge:
- 5 ferskner
- Feldsalat – en god håndfuld
- 2 mozzarella
- 3-4 grove skiver daggammelt brød
- Frisk basilikum
- Rosmarin
- Olivenolie
- En ds kikærter
- Chilikrydderi
Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 200 grader. Skær brødet i grove stykker. Put dem i en pose og tilsæt to spsk olivenolie, et fed knust hvidløg samt en teskefuld rosmarin. Vend croutonerne rundt i posen, så olien fordeles. Fordel croutonerne i en bradepande med bagepapir. Bag dem sprøde i ovnen i 12 minutter.
Skær fersknerne i både. Grill dem et par minutter så de tager fare. Brug en grill eller en grillpande.
Hæld væsken fra kikærterne og skyl disse. Varm en pande med en skefuld olivenolie. Svits kikærterne på panden og krydr dem med en teskefuld chilikrydderi.
Fordel Feldsalat, fersknerne, croutonerne og kikærterne på et fad. Pynt med stykker af mozzarella og basilikumblade. Krydr med salt og peber.