Græsk pastaret

Det skal du bruge:

  • 250 gr cherrytomater
  • 1 fl passerede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 100 gr syltet peberfrugt (i skiver)
  • 200 gr feta (køb nu den rigtige feta)
  • 350 gr pasta (f eks sneglehuse)

Start med at koge pastaen efter anvisningerne på pakken.

Skær hvidløgene i tynde skiver og auberginen i tern. Svits disse møre på en pande i lidt olie. Imens halverer du cherrytomaterne. Tilsæt dem og de syltede peberfrugter og lad dem svitse med inden du hælder de passerede tomater til. Lad det simre 5-10 minutter til tomaterne er møre. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Hæld pastaen i serveringsskål og saucen over. Tilsæt oliven, fetaen (skær den i tern, eller del den med fingrene) og pynt med lidt frisk basilikum.

Serveres evt. med et godt brød.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Vegetarlasagne

Nem tilberedt vegetarlasagne – færdig på ca 50 min. Det skal du bruge: Til 4 personer skal du bruge: 1 fed hvidløg 1 løg 1

Kom i gang »

Grillet salat

Det skal du bruge: 1 squash 2 røde pebre Asparges 1 ds majs 1 ds kikærter 1 rødløg 1 tsk cayennepeber (til dressingen) Salt Salatblade

Kom i gang »