Forbedret remoulade

Det skal du bruge:

  • ½ æble
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 1 dl remoulade (færdigkøbt – jeg foretrækker Graasten)
  • 2½ dl skyr
  • 3 spsk hakket frisk persille
  • ¼ tsk karry
  • ½ tsk sukker
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du:

Fjern kernehuset og skær æblet i meget små tern

Hak løget fint

Bland æbletern, løg og remoulade i en skål

Tilsæt persille og krydderier

Vend skyren i og stil remouladesaucen tildækket i køleskabet i ½ time

Server til fiskefrikadeller eller fiskefilet. Mums!

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Vegetarisk sovs

Hvem elsker ikke en god sovs? Og en god brun sovs er jo helt i verdenseliten. Med denne opskrift har Bente kreeret et vegetarisk alternativ

Kom i gang »