Velsmagende cheesecake, der er nem at lave.
Det skal du bruge:
Bund:
- 400 gr Digestive kiks
- 200 gr smør
Flødeoscreme:
- 2 dl saft (lime, Mokai eller lign)
- 4 stk husblas
- 400 gr flødeost (ikke ligth)
- 2 1/2 creme fraiche 18 %
- 4 dl piskefløde
- 150 gr flormelis
Sådan gør du:
Bund
Digestive kiksen skal smulres fint og blandes sammen med smeltet smør. Bages i springform ved 180 gr i 15 minutter. Bunden kan tilberedes dagen før.
Flødeostcreme
Flormelis, cremefraiche og flødes ost piskes sammen.
Fløden piskes stiv
Husblas blødes enkeltvis op i kold vand. Saften koges op og hældes i glasskål, hvorefter den vredne husblas lægges i og smelter. Den smeltede masse røres forsigtig sammen med flødeost masse. Tilsidst tilsættes piskefløden. Det hele lægges ovenpå på kiksebunden og køles i køleskab mindst 4 timer