Bananpandekager – den amerikanske slags

Ind i mellem skal der være plads til at hygge med den store brunch. I vores familie er amerikanske pandekager en uundværlig ingrediens sammen med scrambled eggs (eller skrammelæg, som vi kalder dem) og lidt brød. Med disse undgår du sukker – altså bortset fra den topping du vælger til ?

Det skal du bruge:

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 dl mel
  • 1 dl havregryn
  • Salt
  • Smør – til at bage pandekagerne i

Sådan gør du:

Start med at mose bananerne godt. Brug gerne en stavblender. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør rundt til du har en ensartet dej.
Varm en pande og smelt smøret.
Brug en stor ske – svarende ca til 2 spiseskefulde – og hæld dejen ud på panden. Min pande havde plads til fire ad gangen.
Bag på begge sider og fortsæt til der ikke er mere dej.
Server i en stor stak. Overhæld med sirup og lad en klump smør smelte på toppen. Eller brug honning, nutella eller syltetøj som topping – det er dit valg!

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Grillet salat

Det skal du bruge: 1 squash 2 røde pebre Asparges 1 ds majs 1 ds kikærter 1 rødløg 1 tsk cayennepeber (til dressingen) Salt Salatblade

Kom i gang »