Mexicansk biksemad

Det skal du bruge:

  • 2 chili
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 ds bønner
  • 150-200 gr edamamebønner
  • 1 avocado

Sådan gør du:

Sæt en pande over med olivenolie. Mens den bliver varm skal du skylle og skære chili i skiver og dele løget i både. Halver avocado og skær i både.
Svits først chili i et par minutter og tilsæt derefter løgene. Gør plads i bunden af panden til æggene, som du slår ud som spejlæg.
Tilsæt sorte bønner, edamamebønner og fordel avocado-både over retten. Læg låg over panden.
Retten skal simre ved middel varme i 12-15 minutter.
Krydr med salt og server.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Græsk pastaret

Det skal du bruge: 250 gr cherrytomater 1 fl passerede tomater 3 fed hvidløg 1 aubergine 100 gr syltet peberfrugt (i skiver) 200 gr feta

Kom i gang »