Krydrede rosenkål

Det skal du bruge:

  • 300 g rosenkål
  • 250 gr kikærter
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • ca. 10 g ingefær
  • 2-3 spsk. smør
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 2 tsk. garam masala
  • salt
  • bdt. koriander
  • en håndfuld rosiner

Sådan gør du:

Rens rosenkålene og halver dem. Kog dem to minutter i letsaltet vand.

Hak løg, hvidløg og ingefær og svits dem i smør på en pande et par minutter. Tilsæt gurkemeje og garam masala – lad det svitse med lidt.

Tilføj rosenkålene og de drænede kikærter. Lad det simre ved svag varme i ti minutter.

Hak koriander og tilsæt disse og en håndfuld rosiner.

Server med ris eller som tilbehør.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Vegetarisk sovs

Hvem elsker ikke en god sovs? Og en god brun sovs er jo helt i verdenseliten. Med denne opskrift har Bente kreeret et vegetarisk alternativ

Kom i gang »