Karry kål  – vegetarisk

Det skal du bruge:

  • 4 personer
  • 800 gram hvidkål (ikke spidskål)
  • 250 gr gulerødder
  • 2 løg
  • 300 gram små kartofler
  • 4 tsk karry
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk røget paprika
  • 1,5 tsk timiam
  • 1,5 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3,5 dkl vand
  • 2 dåser grønne bønner

Sådan gør du:

Steg grønsagerne i olie i ca 5 minutter.

Skru ned og tilsæt øvrige ingredienser undtagen linser og lad det simre med låg i ca 25 minutter. Tilsæt linserne efter 15 minutter

Serveres  med brød til.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Græsk pastaret

Det skal du bruge: 250 gr cherrytomater 1 fl passerede tomater 3 fed hvidløg 1 aubergine 100 gr syltet peberfrugt (i skiver) 200 gr feta

Kom i gang »

Kartoffel linse salat

Det skal du bruge: Små kartofler Linser – grønne eller sorte Grønne asparges Radiser Ærter Jordbær Pyntes med feta og frisk persille Sådan gør du:

Kom i gang »