Hjemmelavet rødkål

Sådan her laver du en nem og velsmagende rødkål til julebordet, en flæskestegssandwich eller hvad du nu vil bruge rødkål til.

Det skal du bruge til to personer:

  • 400 g rødkål
  • 2 spsk. sukker
  • 2 spsk. smør
  • 1/2 dl eddike
  • 2 spsk. ribsgele
  • 2 tsk. salt

Start med at snitte rødkålen fint. Vend den først i smeltet smør til den falder lidt sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre 25 minutter!

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Vegetarlasagne

Nem tilberedt vegetarlasagne – færdig på ca 50 min. Det skal du bruge: Til 4 personer skal du bruge: 1 fed hvidløg 1 løg 1

Kom i gang »

Vinterpasta

Det skal du bruge: (4 personer) Sådan gør du: Rosenkål og bladselleri i tern svitses i smør i et par minutter Drys mel over og

Kom i gang »