Her er opskriften på en dejlig og samtidig nem kage!
Det skal du bruge:
Bunde:
- 250 gr smør
- 200 gr sukker
- 4 æggeblommer
- 2 dl mælk
- 150 gr hvedemel
- 3 tsk bagepulver
Ovenpå bunde:
- 4 æggehvider
- 300 gr sukker
- 2 tsk vanilie sukker
Pynt
- 4 dl fløde
- 4 dl cremefraiche
Sådan gør du:
Bunde:
Start med at piske smør, sukker og æggeblommer sammen. Vend mælk, mel og bagepulver i.
Opskriften passer til en lille brandepande 20 x 30 cm – brug bagepapir og fordel bunden i denne.
1/2 portion passer til en springform.
Ovenpå:
Æggehvider piskes stive og sukker og vaniliesukker vendes i.
Fordel massen i formen ovenpå bunden.
Bages ved 200 grader i 30 – 40 minutter nederst rille i ovnen (alt efter ovn type)