Cheesecake

Velsmagende cheesecake, der er nem at lave.

Det skal du bruge:

Bund:

  • 400 gr Digestive kiks
  • 200 gr smør

Flødeoscreme:

  • 2 dl saft (lime, Mokai eller lign)
  • 4 stk husblas
  • 400 gr flødeost (ikke ligth)
  • 2 1/2 creme fraiche 18 %
  • 4 dl piskefløde
  • 150 gr flormelis

Sådan gør du:

Bund

Digestive kiksen skal smulres fint og blandes sammen med smeltet smør. Bages i springform ved 180 gr i 15 minutter. Bunden kan tilberedes dagen før.

Flødeostcreme

Flormelis, cremefraiche og flødes ost piskes sammen.

Fløden piskes stiv

Husblas blødes enkeltvis op i kold vand. Saften koges op og hældes i glasskål, hvorefter den vredne husblas lægges i og smelter. Den smeltede masse røres forsigtig sammen med flødeost masse. Tilsidst tilsættes piskefløden. Det hele lægges ovenpå på kiksebunden og køles i køleskab mindst 4 timer

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve