Det skal du bruge:
- 250 gr cherrytomater
- 1 fl passerede tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 aubergine
- 100 gr syltet peberfrugt (i skiver)
- 200 gr feta (køb nu den rigtige feta)
- 350 gr pasta (f eks sneglehuse)
Start med at koge pastaen efter anvisningerne på pakken.
Skær hvidløgene i tynde skiver og auberginen i tern. Svits disse møre på en pande i lidt olie. Imens halverer du cherrytomaterne. Tilsæt dem og de syltede peberfrugter og lad dem svitse med inden du hælder de passerede tomater til. Lad det simre 5-10 minutter til tomaterne er møre. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld pastaen i serveringsskål og saucen over. Tilsæt oliven, fetaen (skær den i tern, eller del den med fingrene) og pynt med lidt frisk basilikum.
Serveres evt. med et godt brød.