Græsk pastaret

Det skal du bruge:

  • 250 gr cherrytomater
  • 1 fl passerede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 aubergine
  • 100 gr syltet peberfrugt (i skiver)
  • 200 gr feta (køb nu den rigtige feta)
  • 350 gr pasta (f eks sneglehuse)

Start med at koge pastaen efter anvisningerne på pakken.

Skær hvidløgene i tynde skiver og auberginen i tern. Svits disse møre på en pande i lidt olie. Imens halverer du cherrytomaterne. Tilsæt dem og de syltede peberfrugter og lad dem svitse med inden du hælder de passerede tomater til. Lad det simre 5-10 minutter til tomaterne er møre. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Hæld pastaen i serveringsskål og saucen over. Tilsæt oliven, fetaen (skær den i tern, eller del den med fingrene) og pynt med lidt frisk basilikum.

Serveres evt. med et godt brød.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Reje og avocado salat

Det skal du bruge: Dressing/Marinade: 0,5 dl olivenolie 0,5 dl lime-saft 0,5 dl friske koriander 1 spsk honning 1/2 tsk chili salt peber Salat: Hjertesalat

Kom i gang »