Flødestuvet spidskål

Det skal du bruge:

  • Et spidskål
  • 1 dl fløde
  • Revet muskatnød
  • Salt og peber
  • Smør til at stege spidskålen i

Sådan gør du:

Der er to muligheder med spidskålen: Enten kan du halvere spidskålen eller også kan du snitte spidskålen. I begge tilfælde skal kålen steges i smør, hvorefter du tilsætter fløden og reven muskatnød. Lad det småsimre 5-10 minutter. Krydr med salt og peber og server.

Her serveres med pandestegt laks, men flødestuvet spidskål kan bruges til mange andre retter.

Andre opskrifter

Du kunne jo også prøve

Græsk pastaret

Det skal du bruge: 250 gr cherrytomater 1 fl passerede tomater 3 fed hvidløg 1 aubergine 100 gr syltet peberfrugt (i skiver) 200 gr feta

Kom i gang »

Risotto

Det skal du bruge: 1 løg 200 g ærter 300 g asparges 3 dl risottoris 1 dl hvidvin 7 dl grønsagsbouillon 3 spsk olivenolie 3

Kom i gang »