Det skal du bruge:
- Pizzadej
- Olie
- 1 løg
- 2-3 bagekartofler
- Frisk rosmarin (eller som tørret kryderi)
- Lidt revet mozzarella
- 250 gr mozzarella eller feta
Sådan gør du:
Forbered først pizzadejen – brug evt. denne opskrift. Tænd ovnen og forvarm til maks varme – brug gerne en pizzasten. Skræl kartoflerne og snit dem i skiver på et rivejern. Put dem i vand, så de ikke tager farve.
Skær løg i skiver.
Rul dejen ud og fordel olien på dejen. Drys med salt og det revne mozzarella. Fordel løgskiver på bunden og læg derefter kartoffelskiverne i et tæt lag ovenpå. Gerne så de lapper over hinanden – lidt ligesom fiskeskæl.
Drys med rosmarin og smuldr mozzarellaen eller fetaen ud over kartoflerne.
Bag i ovnen i 10-15 minutter – hold øje med den, så den ikke tager for megen farve.
Prøv også at fordele lidt grøn pesto sammen med olien – giver ekstra smag til pizzaen!
Velbekomme!